Om klubben

Vi är en rasklubb för Lhasa Apso i Sverige som

ingår i Svenska Dvärghundsklubben (SDHK)


Vi är en ideell förening med mål att bland annat bevara och utveckla Lhasa Apsons specifika egenskaper. Målet för oss är rasen Lhasa Apso ska bli större så att fler människor får möjlighet att träffa på denna underbara ras.


Stadgarna för klubben hittar du HÄR.


Svenska Lhasa Apso Klubben

Medlemskap

 Välkommen som medlem!


För att bli medlem så fyller du i formuläret på denna länk och märker betalningen med medlem och namn.


Observera att du inte längre endast kan skicka in dina uppgifter tillsammans med betalningen!

Använd formuläret på hemsidan eller skriv till vår kassör för att få en blankett som du kan posta till oss.


Susanne Nevelius

Torsvi Hovgården 3

745 99 Enköping


Detta på grund av GDPR som trädde i kraft 25 maj 2018. 

Mer om hur LAK behandlar dina personuppgifter kan du läsa här.

Varför ska jag bli medlem?

Som medlem har du möjligheten att påverka rasens framtid och chans att träffa och umgås med andra människor som också är intresserade rasen. 


Som medlem i LAK får du ett medlemsbrev via mail åtminstone fyra gånger om året och tillgång till våra medlemssidor på vår hemsida. Du får vara med på tävlingar och aktiviteter som vi arrangerar.  Din hund får möjlighet att bli klubbchampion och tävla om fina priser på årets tio i topplistor. När man blir medlem i en rasklubb blir du också automatiskt medlem i specialklubben den tillhör och får även vara med på aktiviteter som specialklubben anordnar.

MEDLEMSBLAD

 

Medlemsbland ca 4 gånger per år skickas ut via e-mail. 

AKTIVITETER

 

Som medlem i klubben får du delta på LAKs egna utställningar och aktiviteter liksom

de som anordnas av SDHK. 

MEDLEMSSIDOR

 

Du kommer även att få tillgång till våra medlemsidor på hemsidan, där du hittar styrelseprotokoll, ringräven, äldre MedlemsNytt med mera.

Vi jobbar för rasens hälsa och framtid, samt för våra medlemmar som har denna fantastiska ras som gemensamt intresse. Vi hjälper och ger råd på alla sätt vi kan.


Klubben arrangerar utställningar för rasen. Utställningar är ett socialt event där du får träffa andra människor som också är intresserade av rasen. På utställningarna kan du vinna både själva utställningen, klubbcertifikat för att bli klubbchampion och få poäng till topplistan. 
Även du som inte har din Lhasa Apso i full päls kan ställa ut din hund i den klippta klassen. De klippta hundarna har en alldeles egen topplista.


För dig som vill hitta på andra saker med din Lhasa så kan du få inspiration av tävlingsekipagen som tävlar i rallylydnad, agility och andra grenar på hemsidan. För du kan numera tävla för klubben! Vi jobbar för att även dessa ekipage ska få en topplista att tävla för under året, men vi behöver ha lite fler tävlingsekipage först.


På hemsidans medlemssidor hittar du ringräven där vi samlar ihop alla kritiker under året, styrelseprotokoll osv. Medlemsnytt innehåller allt från reportage till bilder, resultat från klubbutställningar, registrerade kullar, uppfödarintervjuer, resultatet ifrån topplistan, nya champions under året med mera.


Vi hoppas verkligen att du vill bli medlem och följa med oss på resan för rasens bästa!

Årsmötesprotokoll