Anmälan till utställning

OBS! Vi skickar ut mail med nummerlapp/nummerlappar till din mailadress som du uppgivit,

alternativt så delas de ut på utställningsplasten.

Se mer info i PM!

Just nu finns det ingen utställning att anmäla till

Jag godkänner

När du får upp texten "Tack för din anmälan" har anmälan skickats iväg.

Nyhet! Du kommer få ett mail inom en vecka som bekräftar att vi mottagit din anmälan.

Om du inte får ett mail så kan du skicka ett mail till tavling@lhasaapsoklubben.se

Om du anmäler flera hundar på rad kommer texten "Tack för din anmälan" att finnas kvar om du inte uppdaterar sidan mellan anmälningarna, men anmälningarna går igenom ändå.

Anmälningsavgiften sätts in på Lhasa Apso Klubbens bankgiro:

Märk betalningen med utställningsplats och antal hundar

IBAN: SE08 8000 0815 8800 3030 6310

De personuppgifter som du lämnar till LAK i samband med internetanmälan behövs för att vi ska kunna administrera och ta emot din anmälan. Uppgifterna används även till att publicera katalog, att publicera resultat efter utställningen samt till topplistan på hemsidan samt i sociala medier. En längre version i hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa här: