T.R.I.N.

Anmälan till T.R.I.N


Tibetanska Raser I Norr

Söndagen den 15 september

Plats: Gotis Öjebyn

Domare: Susanne Nilsson, Umeå


Utställningen är inofficell och är öppen för de tibetanska raserna Lhasa Apso, Shih Tzu, Tibetansk Mastiff, Tibetansk Spaniel och Tibetansk Terrier. Du behöver inte vara medlem i någon klubb för att anmäla till utställningen. 

Läs hela annonsen här PM

Länk

Anmälan är bindande. Utställningen är ej poängberäknande för LAKs topplista.

När du får upp texten "Tack för din anmälan" har anmälan skickats iväg. Om du anmäler flera hundar på rad kommer texten "Tack för din anmälan" att finnas kvar om du inte uppdaterar sidan mellan anmälningarna, men anmälningarna går igenom ändå.


BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Svenska Lhasa Apso Klubben lagrar personuppgifter för att kunna fullgöra relationen till dig. Genom att lämna dina personuppgifter godkänner du att LAK lagrar och behandlar dessa, dels med fullgörande av avtal och dels med LAKs berättigade intresse som rättslig grund. Alla personuppgifter behandlas i enlighet med den vid varje tillfälle gällande lagstiftningen.


De personuppgifter som du lämnar till LAK i samband med internetanmälan behövs för att vi ska kunna administrera och ta emot din anmälan. Uppgifterna används även till katalogen, topplistan, resultatlista samt att publicera resultat efter utställningen på hemsidan, i sociala medier och i tryck. En längre version i hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa här:

Kontakt: hemsida@lhasaapsoklubben.se

Copyright Svenska Lhasa Apso Klubben 2019 @ All Rights Reserved