T.R.I.N.

Söndagen den 15 september

Plats: Gotis Öjebyn

Domare: Susanne Nilsson, Umeå

Utställningen är inofficell och är öppen för de tibetanska raserna Lhasa Apso, Shih Tzu, Tibetansk Mastiff, Tibetansk Spaniel och Tibetansk Terrier. Du behöver inte vara medlem i någon klubb för att anmäla till utställningen.

Läs hela annonsen här

PM

Länk

Anmälan är bindande. Utställningen är ej poängberäknande för LAKs topplista.

När du får upp texten "Tack för din anmälan" har anmälan skickats iväg. Om du anmäler flera hundar på rad kommer texten "Tack för din anmälan" att finnas kvar om du inte uppdaterar sidan mellan anmälningarna, men anmälningarna går igenom ändå.

De personuppgifter som du lämnar till LAK i samband med internetanmälan behövs för att vi ska kunna administrera och ta emot din anmälan. Uppgifterna används även till katalogen, topplistan, resultatlista samt att publicera resultat efter utställningen på hemsidan, i sociala medier och i tryck. En längre version i hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa här: