Tånga Hed 2019

Varmt välkommna till Tånga Hed!

Den 2 juni anordnar vi utställning på Tånga Hed i Vårgårda.

På den här sidan hittar du allt som rör utställningen;

annons, domarpresentation, sponsorer, PM samt resultat och bilder efter utställningen.

Den andra av våra utställningar 2019 arrangeras på fantastiska Tånga Hed!

Pga dödsfall i familjen så är det domarbyte på vår inoff på Tånga. Istället för Isabelle Thévenon-Whir dömer Gabriele Feldmann ifrån Schweiz, vars hjärta klappar extra för våra Tibetanska raser.

Vår utställning arrangeras i samband med SvKTRs utställning i Tånga Hed den 1 juni.

Anmälningsavgiften sätts in på Lhasa Apso Klubbens bankgiro:

Märk betalningen med utställningsplats, antal hundar samt

hundens registreringsnummer om du betalar åt någon annan.

IBAN:  SE08 8000 0815 8800 3030 6310

Domarpresentation

My name is Gabriele Feldmann, I'm from Switzerland and Papillon-and Phalènebreeder since 2002. I got my judge license 2008, for my own breed. After judging several times I started 2012 to broaden my perspective with breeds from group 1 and in parallel from group 9 the Tibetan Terrier & Spaniels. Very happy that I had a dear good friend as my mentor to learn more about these wonderful breeds. I was absolutely fascinated about the history, the life of the Tibetan breeds. 2014 I got my license to judge the Tibetan Terriers and in the meantime I judged them several times. My experience in judging I gained in Switzerland, Germany and Denmark. I'm very happy about the invitation and looking forward to lots of nice dogs and peoples at this special event!