Sala 2019

Varmt välkommna till Sala!

Den 20 juli anordnar vi utställning på Silvköparens Camping i Sala.

På den här sidan hittar du allt som rör utställningen;

annons, sponsorer, PM samt resultat och bilder efter utställningen.

Den fjärde av våra utställningar 2019 arrangeras på Silvköparens Camping i Sala lördagen den 20 juli. Domare blir Monica Vikner Stafberg.

Efter utställningen så tänker vi anordna kvällsarrangemang.

Vår utställning arrangeras i samband Wästmanlands Kennelklubbs utställning i Västerås söndagen den 21 juli och domare där blir Elisabetta de Luca ifrån Italien.

Boende

Det finns 4 stugor att boka, först till kvarn gäller. Stugorna har fyra bäddar och kostar 570 kr per natt. Hör av dig till Johanna Magnusson kassor@lhasaapsoklubben.se eller 070-324 88 37 för att boka. Sista datum att boka stuga är den 5 juni. Samma dag är sista avbokningsdag, avbokar du senare får du ändå betala kostnaden för stugan. Silvköparens Camping kommer att få ta del av dina personuppgifter för att kunna hantera bokningen.

Campingplatserna kostar 310 kr per natt inkl el och dusch och de bokar du själv hos Silvköparens Camping. Ange att du kommer ifrån Lhasa Apso Klubben. OBS! Boka snarast så du vet att du får en plats, de börjar redan få in bokningar pga av utställningen i Västerås.

Anmälningsavgiften sätts in på Lhasa Apso Klubbens bankgiro:

Märk betalningen med utställningsplats, antal hundar samt

hundens registreringsnummer om du betalar åt någon annan.

IBAN:  SE08 8000 0815 8800 3030 6310