Anmälan T.R.I.N.

Söndagen den 15 september

Plats: Gotis Öjebyn

Domare: Susanne Nilsson, Umeå

Utställningen är inofficell och är öppen för de tibetanska raserna Lhasa Apso, Shih Tzu, Tibetansk Mastiff, Tibetansk Spaniel och Tibetansk Terrier. Du behöver inte vara medlem i någon klubb för att anmäla till utställningen.

Läs hela annonsen här

Klasser:

Klippt klass 170:-

Valpklass 4-6 mån, valpklass 6-9 mån 170:-

Junior- Öppen- Championklass 190:-

Veteranklass 170:-

Parklass anmäls och betalas på plats 50:-

Barn med hund anmäls och betalas på plats 50:-

Anmälningsavgiften sätts in på

Lhasa Apso Klubbens bankgiro: 5413-1883

Märk betalningen med TRIN

och hundens/hundarnas registreringsnummer.

Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag 2/9 2019

Upplysningar:

Tyra 070-2882813

Anna-Britt 070-3615445

Lättare servering kommer att finnas till försäljning på utställningsplatsen i regi av ÖIF flickor-11

IBAN:  SE08 8000 0815 8800 3030 6310

BANK: KINDA-YDRE SPARBANK, KISA

Lhasa Apso
Shih Tzu
Tibetansk Mastiff
Tibetansk Spaniel
Tibetansk Terrier

Hane
Tik

Jag godkänner

Anmälan är bindande. Utställningen är ej poängberäknande för LAKs topplista.

När du får upp texten "Tack för din anmälan" har anmälan skickats iväg. Om du anmäler flera hundar på rad kommer texten "Tack för din anmälan" att finnas kvar om du inte uppdaterar sidan mellan anmälningarna, men anmälningarna går igenom ändå.

De personuppgifter som du lämnar till LAK i samband med internetanmälan behövs för att vi ska kunna administrera och ta emot din anmälan. Uppgifterna används även till katalogen, topplistan, resultatlista samt att publicera resultat efter utställningen på hemsidan, i sociala medier och i tryck. En längre version i hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa här: