Välkommen som medlem!

För att bli medlem fyller du i formuläret nedan och betalar in på vårat bankgiro eller swishar.

Märk betalningen med "medlem" och ditt namn.

Observera att du inte längre endast kan skicka in dina uppgifter tillsammans med betalningen!

BETALNING

Medlemsavgifter:

Helbetalande Sverige - 275 kr

Övriga länder - 325 kr

Familjemedlem - 50 kr

Gåvomedlemsskap/Valpköpare (Sverige) - 150 kr

Medlemsavgiften sätts in på Lhasa Apso Klubbens bankgiro:

eller via Swish: 123 122 92 28

Märk betalningen med "medlem" och namn

Om flera personer i samma familjehushåll är medlemmar i klubben behöver endast en av dessa betala hel medlemsavgift och resterande kan betala in ett familjemedlemsskap.

För dig som bor utanför Sverige och vill bli medlem betala in på

IBAN: SE08 8000 0815 8800 3030 6310

VID FRÅGOR KRING

MEDLEMSKAPET