Nyhetsarkiv

NYHETSARKIV

Här hittar du äldre nyheter som inte längre får plats på startsidan.

2018/04

RESULTAT RALLYLYDNAD

 

Nu hittar du resultat på Andra tävlingsgrenar. Där kommer resultat från andra grenar att finnas i framtiden.

 

2018/04

PRIMADOG

 

Ni har väl inte missat våran fantastiska fodersponsor PrimaDog?

De erbjuder högkvalitativa torrfoder samt våtfoder och dessutom hittar du både godis och tuggben hos dem. Så här finns verkligen något för alla! 
Du kan läsa ännu mer på deras hemsida som du hittar här:

2018/04

ÅRSMÖTESPROTOKOLL 2018

 

Nu hittar du protokollet för årets årsmöte under Om Klubben. Där hittar du även årsmötetsprotokoll från föregånde år.

Protokollet ligger även på medlemsidan Styrelseprotokoll.

 

2018/04

UPPDATERAD VALPHÄNVISNING

 

Ännu en valp söker ett nytt hem!

Nu finns det valpar från 3 kennlar publicerade på valphänvisningssidan. Är du intresserad finns kontaktuppgifter till uppfödarna här:

2018/04

TÅNGA HED 2018

 

Imorgon den 16 april är det sista anmälningsdag för utställningen i Tånga Hed! Betala behöver du inte göra förr än den 30 april, då sista betalningsdag är.

Anmäler gör du här:

2018/04

LETAR DU VALP?

 

Nu finns det två kullar publicerade på valpsidan. Ta kontakt med uppfödarna om du är intresserad!

 

2018/04

ANMÄLAN TÅNGA HED 2018

 

Nu är det drygt en vecka kvar innan anmälningstiden går ut för utställningen på Tånga Hed torsdagen den 10 maj (Kristi himmelsfärdsdag). Den arrangeras i samband med SvKTRs två dagars utställning 11-12 maj. Domare är Markus Gisslén och på SvKTRs utställningar Åke Cronander & Sonny Ström.

På söndagen den 13 maj arrangerar Skaraborgs Kennelklubb en Nordic utställning i Lidköping och domare där är Linda Mills, Irland.

 

Sista anmälningsdag till våran utställning är den 16 april och sista betalningsdag den 30 april!

 

Varmt välkomna!

2018/04

SUNDSVALL 2018

 

Nu finns resultat från utställningarna i Sundsvall att hitta HÄR

 

Du hittar ännu fler bilder från våran egen utställning i Klass Arena i Söråker på sidan för Sundsvalls utställningen och den sidan hittar du här:

2018/04

RESULTAT & TOPPLISTA 2018

 

Nu finns resultatet från Malmö INT på utställningsresultats sidan.

 

Dessutom har vi fått den första topplistan för året. Den hittar du HÄR och den kommer att uppdateras löpande efter utställningarna under året.

 

2018/03

RESULTAT & NYA CHAMPIONS

 

Resultat från SvKTRs utställning i Eskilstuna hittar du HÄR, där finns numera även länkar till äldre resultat som funnits på den gamla hemsidan.

 

På 2018s årsmöte ändrades reglerna för klubbchampionatet. En av de stora skillnaderna är att man numera behöver 2, istället för 3, klubbcert för att bli champion. Om man tidigare tagit två klubbcert och uppfyller resterande regelkrav tillhandahåller man klubbchampionat retroaktivt.

Detta gör att vi för närvarande har 20 hundar som är klubbchampion och dessa hittar du naturligtvis på sidan för klubbchampions.

Diplomen för de hundar som fått championatet efter regelbytet kommer att skickas ut så småningom.

 

Saknas det bilder eller information om din hund?

Skicka då in detta till hemsida@lhasaapsoklubben.se

2018/03

LAK UTSTÄLLNING

 

Som ni säkert dessutom vet så sätter vi ju stort värde på all sponsring vi kan få till våra LAK utställningar. Både som priser till deltagare samt lotterier. Så vill du sponsra med något, stort som smått, är allt välkommet. Kontakta i så fall antingen utställningskommittén eller kontaktpersonen för den utställning du vill gynna. Att ni blir omnämnda och tackade är en självklarhet!

2018/03

SvKTR INFO TÅNGAHED

 

Då det blivit svårare att tigga till sig priser från företag och affärer provar vi denna typ av sponsring istället. Vill/kan du som kennelägare/privatperson eller företag skänka peng eller föremål till utställningen? Som uppskattning får du ditt namn/kennel/företag publicerat i katalogen. Arrangören måste själv få avgöra var din gåva mest behövs, som utställningspris eller lotterivinst.

 

Vill du stödja SvKTR med ditt bidrag kontakta Susanne Fhyr på messenger eller mobil 070-3881320. Vi ser gärna att ditt bidrag kommer oss tillhanda senast den 10 april. Detta då vi måste ha tid på oss att sammanställa och komplettera priserna/vinsterna.

2018/03

NY MEDLEMSIDA

På den nya medlemssidan hittar du information samt kontaktuppgifter som rör klubben.

 

Protokoll från 2017 finns nu uppladdade på sidan Styrelseprotokoll. Resterande kommer att fyllas på så småningom och årets protokoll kommer att publiceras så snart de är justerade.

2018/03

LÄNK TILL DNA TEST

 

Nu hittar du en länk till det nya DNA testet under Avel. Klicka på knappen så kommer du till en sida med en massa matnyttiga länkar. Våran ras är ju en av de friskare, och så vill vi ju självklart fortsätta ha det!

Mer information om DNA testet kommer vi att publicera lite senare.

2018/01

NY HEMSIDA?

 

Behöver du uppdatera ditt fönster ut i världen? Är du less på gamla redigeringsverktyg? Vill du ha mycket för pengarna?

 

Klubben har använt one.com till den nya hemsidan. One använder sig av ett lättjobbat hemsideprogram. Du behöver inte kunna någonting själv, allt finns i mallarna som ingår! Du har dessutom möjlighet till olika prenumerationer beroende på hur många sidor du vill ha på din hemsida.

 

http://one.me/svapnbdg

Och om du använder den här länken får du 50kr i rabatt. Och ännu bättre, du ger klubben 50kr i rabatt om du startar ett konto via länken! Klubben kan få in hur mycket pengar som helst att använda att betala sin hemsida med. Pengar som vi kan lägga på roligare saker!

Det låter väl som en bra deal...?

 

Kontakta Johanna Magnusson om du känner att du behöver hjälp!

Copyright Svenska Lhasa Apso Klubben 2018 @ All Rights Reserved